ある犬の幸せそうな写真が警察にとって必要な決定的証拠となった話

Vergelijkbare persoonlijkheden 

Wanneer Dan en Sir Wiggleton elkaar voor het eerst ontmoeten, is het gemakkelijk te zien dat ze vergelijkbare persoonlijkheden hebben. Bij hun bezoek werden ze begroet door de bekende vrolijke dans, en Dan en zij waren ervan overtuigd dat ze pleegouders zouden worden. 

Digi over 

Na een succesvolle ervaring besloten de opvangcentra dat ze geschikt waren voor pleegzorg en werden ze de nieuwe eigenaar van Sir Wiggleton en werden ze verwelkomd in hun nieuwe huis . Na bijna 100 dagen in het asiel te hebben doorgebracht, kreeg hij de nieuwe naam “Diggy” . 

Onderwerp op SNS 

Diggy leerde meteen nieuwe manieren en trucjes van zijn baasje, likte elke dag zijn gezicht en maakte hem wakker. Digi is, in aanwezigheid van perfect voor dit huis was , de eigenaren samen te vatten het onderwerp op het net binnen een paar dagen, Digi, en wat de te winnen “Like” 24.000 dingen niet eens voorstellen. 

Goedemorgen Amerika   

De foto’s van Dan en Diggy waren ook te zien op Good Morning America en ze verschenen in een televisieshow. Het succes ervan leidt echter tot onverwachte situaties. Iemand maakte zich zorgen toen hij de foto zag. Op een dag kwam de politie naar Dan’s huis of zijn. 

Wil je dit einde weten? Lees vanaf de volgende pagina. 

 Pagina 2/4