ある犬の幸せそうな写真が警察にとって必要な決定的証拠となった話

steun 

Gelukkig kreeg Dan veel steun van online supporters. Ze wisten wat er rond Diggy gaande was en besloten zich aan te sluiten bij de Michigan Animal Welfare Association. Er is zelfs een online petitie gemaakt om de regelgeving te wijzigen. 

Over hondenrassen 

Volgens hen is de pitbull in de eerste plaats niet gewelddadig en kan hij zich agressief gedragen als hij wordt misbruikt of verkeerd opgevoed. Rassen verbieden betekent honden straffen voor de daden van hun baasjes . In korte tijd zullen maar liefst 54.000 handtekeningen worden verzameld en met veel steun zullen we een advocaat inhuren om te vechten . 

bewijs 

Dan en Christina deden alles volgens de wet bij het voorbereiden van pleegzorg. Christina mocht de buldog wettelijk ophalen en Dan stond geregistreerd als Amerikaanse buldog. Al het bewijs is dat Digi niet heeft aangetoond dat ik geen pitbull was . 

horen 

De dag van de hoorzitting was erg druk en veel mensen haastten zich om te juichen. De achterliggende gedachte is dat slechte eigenaren gestraft moeten worden, niet het hele ras. Tijdens de hoorzitting waren mensen geschokt door de woorden van de expert, “Chihuahua’s bijten mensen eerder dan Pitbulls”, maar er was een sterk bezwaar. Van de 41 dodelijke slachtoffers onder honden waren er bijvoorbeeld 22 te wijten aan de Pitbull. 

resultaat 

Na een lang en hard proces wordt het besluit bekend gemaakt. Het proces om Diggy het huis uit te drijven werd afgewezen en de wet werd gewijzigd. Vanaf dat moment was het de taak van de dierenarts om het ras te bepalen, niet de taak van de politie. Dan is bij Digi om de Papuchino te kopen in de buurt van de coffeeshop. Ik heb de overwinning gevierd die je hebt . Dan hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand Diggy weer berooft . 

 Pagina 4/4

Lees meer: ​​Het verhaal van gebeld worden door de politie direct nadat je een nieuwe hond naar een dierenarts hebt gebracht

Wil je dit artikel bewaren om later te lezen? Pinterest bij Pin Let’s! 

Bron IcePop  |  Afbeelding YouTube-  videostills